11. postav recentnih radova članova SHDLU (Galerija "Karas", prostor PM, 1983)
Fotografija žutog stolića na kojem se nalaze prikazana crno-bijela boca, šalica, krpa, pribor za jelo i tanjur na kojem je otisnut naslov izložbe.