I. fizkulturni slet Hrvatske : Zagreb 15.-19. VIII. 1945. - Mauri, Josip (Fizpro, 1945)
Obrisnom linijom prikazan muškarac uzdignutih ruku, centralno smješten unutar formata plakata, ispred velike crvene zvijezde, na podlozi plakata crne boje. Tekstualni dio plakata crvenim slovima