Treći kongres narodne omladine Jugoslavije : 9. maj, Zagreb (s. n., 1946)
Mladić u sportskoj odjeći uzdignutih ruku smješten u središtu plakata, lijevo i desno stoje dvije mlade djevojke, od kojih, lijevo smještena, u rukama nosi jugoslavensku zastavu