Moja prošlost jamči da govorim istinu (Propaganda Staffel Kroatien (PSK), 1944)
Propagandni plakat sa prikazom noćne siluete grada Zagreba te dva lika nalik duhovima iznad grada. Ispod njih niz godina, od 1935. do 1944. i pojedine "istine" vezane uz njih