20. Goranovo proljeće // "nitko da ne dođe do prijatelj drag" : 5. 6. 1983., završna svečanost ([s. n.], 1983)
Plakat je podijeljen na gornju polovinu bijele, a donju crvene boje. Kraj brojke 20. otisnut je portret I. G. Kovačića sa crvenom zvijezdom na kapi.