12. Sejem opreme in sredstev civilne zaštite : Kranj, 29. 5. - 1. 6. 1984 (Poslovno prireditveni centar gorenjski sejem Kranj, 1984)
Crveno-plavi sitotisak sa vatrogascima. Naslov je otisnut žutim slovima.