Dubrovnik olimpijadi : Sarajevo '84 (Hotelsko-Turistička privreda i TSO Dubrovnik, 1984)
Plava pozadina sa zlatnim medaljonom na kojem je prikaz Dubrovnika Ive Grbića. Iznad medaljona se nalazi logo olimpijskih igara u Sarajevu.