12. jugoslavenska izložba izuma, tehničkih unapređenja i noviteta : Rijeka, 31. V - 8. VI 84. Dvorana Mladosti (rast yu, 1984)
Plakat je tamnoplave boje sa vodoravnim crtama. Prikazano je lice muškarca u profilu sa geometrijskom formom čiju gornju plohu tvore tri trake, jedan žuta, narančasta i crvena.