Pretplata 84 : dramsko kazalište Gavella - Falout, Nada (dramsko kazalište Gavella, 1985)
Plakat ima apstraktnu kompoziciju sastavljenu od vijugavih trakakoje se međusobno ne dodiruju. Veći dio plakat je crven, tek su dvije trake sive boje, a dvije na kojima piše naslov su zelene boje.