Europska godina kulturne baštine (Zagreb : Ministarstvo kulture)
Web-stranice projekta čiji je cilj građanima približiti kulturnu baštinu, povijest i zajedničke vrijednosti Europe.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 26.1.2018.)
Keywords: Kulturna baština -- Europa