Vera Effigies Thaumaturgae DEI Genitricis MARIAE Remetineczensis sub titulo SSmi Rosari in Regno croatiae prope Varasdinum - Kauperz, Johann Veit (1760)
U ovalu poprsje starijeg muškarca prikazanog u lijevom profilu. Ima izražajan nos i tamne oči te nosi periku s uvojcima koji mu padaju skroz perko ramena.