Restaurirana skulptura iz fundusa muzeja - Ličina, Fedor (Muzej za umjetnost i obrt, 1985)
Na plakatu plave podloge ljubičasta ploha s obrisima skulpture žene. Preko cijelog plakata poprečne ljubičaste horizontalne crte