22. Goranovo proljeće // "nitko da ne dođe do prijatelj drag" : 21.III.-21.VI.1984. u znak obilježavnja 40. godišnjice oslobođenja zemlje i pobjede nad fašizmom (RO SUBNOR-a Hrvatske, RK SSO Hrvatske, 1985)
Plavo-bijela portretna fotografija Ivana Gorana Kovačića.