Novo u Snack baru Podgora (Teatar &TD, 1985)
Na ljubičastoj podlozi su posložene crne trake u oblik lepeze. U svakom polju je upisan jedan od pojmova: svaki dan, every day, disco, show, voditelj. I.B. Tratinčica, Ddobro došli, wlcome.