Treća izložba fotografija i dijapozitiva Morije '84 : U povodu dana ratne mornarice, pomorstva i rječnog brodarstva - Jelić, Siniša (Izložbeni salon doma JNA, 1984)
Crno-bijela fotografija jedrenjaka.