Književni susreti radnika, studenata i učenika SR Hrvatske : 14. susreti "Radničko kulturno stvaralaštvo" (Vijeće Saveza sindikata Hrvatske, 1983)
Crtež Ivana Antolčića koji koristi razne karikaturalne elmente smještene unutar crvenog kruga. Desno od kruga se nalaze crveni trokutovi.