Mato Zannoni, naučitelj sv. bogoslovja, po milosti Božjoj i svete Apostolske stolice biskup šibenski, apostolski protonotor A. I. P. domaći prelat Njegove svetosti, poštovanome kleru i ljubljenome puku pozdrav, mir i blagoslov od Gospodina. - Zannoni, Mato ([S. l.] : [s. n.], 1895)
Poslanica biskupa M. Zannonija u povodu njegova imenovanja za šibenskoga biskupa.
Nasl. nad tekstom.
Bibliografske bilješke uz tekst.