Keltoi : Kelti in njihovi sodobniki na ozemlju Jugoslavije = Kelti i njihovi suvremenici na tli Jugoslavije - Vipotnik, Matjaž (Narodni muzej Ljubljana, 1983)
Crni plakat sa zeleno grimiznom kombinacijom boja. Naslov je napisan na grčkom ispod naslova je figurica konjanika koja se je nalazila na izložbi. Figurica je zelene boje sa svjetlocrvenim sjenama.