Keltoi : Kelti in njihovi sodobniki na ozemlju Jugoslavije = Kelti i njihovi suvremenici na tli Jugoslavije - Vipotnik, Matjaž (Narodni muzej Ljubljana, 1983)
Bijeli plakat sa zeleno-grimiznom kombinacijom boja. Naslov je napisan na grčkom ispod naslova je figurica konjanika koja se je nalazila na izložbi. Figurica je zelene boje sa svjetlocrvenim sjenama.