Julij, po milosrdju Božjem i sv. apost. stolice milosti vladika križevački, prečastnom i velečastnom svećenstvu bogospasajeme eparhije križevačke, ljubljenoj u Hristu braći i sinovima i svim vjernicima blagodat i mir od Gospoda našega Isusa Hrista - Drohobeczky, Julije ([s. n.], 1907)
O ulozi Crkve, u povodu napadaja na nju kao na neprijatelja prosvjete, znanosti, slobode i napretka.