Slovensko narodno gledališče v Ljubljani: Vpisovanje abonmajev za sezono 1985/86 - Vipotnik, Matjaž (Slovensko narodno gledališče, 1985)
Plakat prikazuje program kazališne sezone iznad kojeg je prikaz usta s crvenim usnicama kako zubima navlače konopac