Dimitrije Demeter: Teuta - Dogan, Nenad (Hrvatsko narodno kazalište, 1990)
Plakat prikazuje portret žene izvedene pomoću stare ilirske kacige neonski zelenih očiju i sivh usana bez ostalih obilježja lica.