Milan Begović: Bez trećega - Dogan, Nenad (Hrvatsko narodno kazalište, 1990)
Na plakatu su prikazani muški i ženski profil sa ubačenim okom. Žena ima oko životinje, a muškarac ima koncentrične kružice umjesto oka.