Državna ergela Đakovo - Državna ergela (Đakovo) (Đakovo : Državna ergela Đakovo, 2016)
Web-stranice ustanove koja se bavi uzgojem i selekcijom konja lipicanske pasmine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.2.2018. ; zadnji opis prema verziji dana: 23.5.2022.)
Tekst na hrv., engl. i njem. jeziku.
Keywords: Državna ergela (Đakovo); Konjogojstvo -- Đakovo