Zagreb film : Animirani filmovi = Films d'animation = Animated films - Dragić, Nedeljko (Zagreb film, 1979)
Apstraktni linijski crtež na sivoj podlozi plakata te bijeli pravokutnk unutar kojeg se nalaze mrlje u bojama, različitih oblika i veličina