Izložba // Palmer Cox's Brownies // 1984. - Bauer, Krešimir (Centar za kulturu i informacije "Maksimir", Centar za kulturu "Peščenica", 1984)
Na crnom plakatu otisnut je bijeli crtež s motivom Štrumfa te natpis "I adore brownies".