Bio 6, ULUPUH : Izložba plakata (natječajnih radova) za 6. bienale industrijskog oblikovanja u Ljubljani (Ulupuh, Galerija mali Lapidarij, 1975)
Prikaz šesnaest strelica u četiri reda po četiri kolone.