Geomorfologijska ekskurzija studenata geografije u srpnju god. 1938. - Gavazzi, Artur ([s. n.], 1939)
O ekskurziji u Ljubljanu, Bled, Bohinj, dolinu Zrmanje, na Mali Alan, do Krke, u Šibenik, na Plitvička jezera; sadrži i referate đaka o pojedinim mjestima.