Prva medicinska knjiga na hrvatskom jeziku : (Pavićev prijevod salernitanskih regula.) - Glesinger, Lavoslav ([s. n.], 1940)
O djelu Joannes de Mediolano: Flos medicinae ... Recenter interpretatione Illyrica sive Dalmatica rythmice illustratus.