Plastično doba - Fatičić, Fjodor; Gavrin, Branko (RANS Moša Pijade, 1985)
Priaz se sastoji od crno-bijele fotografije plesačica od kojih četvero vidimo lice. U naslov i na samu fotografiju su dodani koloristički elmenti