Juraj Matejev Dalmatinac : Izložba prigodom 500. obljetnice - Vujanović, Branko; Pozaić, Zdenka; Gattin, Nenad (Gliptoteka JAZU, 1976)
Plakat prikazuje crno-bijelu fotografiju svoda gotičke crkve koji je oblikovao Juraj Dalmatinac. Slova naslova su ljubičaste boje.