Znanstveni centar izvrsnosti za bioraznolikost i molekularno oplemenjivanje bilja : Centre of excellence for biodiversity and molecular plant breeding
Web-stranice centra usmjerenog na prijenos znanja i tehnologije sa svrhom izravnog doprinosa napretku istraživanja u poljoprivredi.