Andrija Rusan: Zagreb ah Zagreb // Jurij Maleševič: Ljubljana : Arhitektura grada - osnove za obnovu urbane samosvijesti // Other side - Rusan, Andrija (HDLU, 1987)
Dvije crno-bijele fotografije vezane uz dvije izložbe. Iznad se nalazi logo i natpis "Internationale Bauausstellung Berlin 1987 S.T.E.R.N.