Da // Dražen Budiša: HSLS : Čovjek kojem se vjeruje - Rašić, Ante; Mjeda, Luka (Hrvatska socijalno liberalna stranka, 2000)
Na plakatu je otisnuta fotografija Dražena Budiše. Pozadinom plakata dominiraju stranačke boje, žuta i plava