Jugoslavija: Monuments of culture are natural featureson UNESCO's world heritage - Rumenčić, Dragan ([S. l.] : Turistički savez Jugoslavije, 1989)
Devet slikarskih prikaza znamenitosti Jugoslavije. Prva fotografija je Kotor i zaljev, druga je Dubrovnik stari grad, treća Stari Ras i manastir Sopoćani ...
Keywords: Turistički plakati