Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti Zagreb odbor za proslavu 120. godina rođenja Nikole Tesle : Obilježava ovaj jubilej umjetničkim programom - Politeo, Toni (JAZU, 1976)
Prikaz ulice prepune neonskim natpisima.