Frédéric Chopin : młodošć Chopina. (Zagreb : Croatia film, 1952)
U prvom planu Chopin u plavom kaputu za klavirom. U pozadini stilizirani prikaz grada
U g.l. uglu otisnuto: vsv
Keywords: Litografije; Filmski plakati