Izložba = Mostra : u povodu 40-godišnjice ustanka i revolucije naroda i narodnosti Jugoslavije (Muzej narodne revolucije Istra, 1981)
Reproduciran crtež Tita kraj kojega je crvena petokraka, u pozadini ponovljena rečenica "Tito je naš mi smo Titovi".