22. lipanj '41 - Striegl, Slavo ([s. n.], 1984)
Apstraktni prikaz koji se sastoji od crvenih traka, bijelog kruga u središtu i crnog linijskog crteža koji je nalik apstrahiranom prikazu mosta, drveta, tornjeva