Mogućnosti : časopis za književnost, umjetnost i kulturne probleme (Književni krug, 2018)
Časopis objavljuje književne tekstove, prijevode i znanstvene i stručne članke iz različitih humanističkih znanosti u kojima se obrađuju teme vezane uz književnost, jezik, umjetnost, povijest, kulturu i identitet, poglavito na području Dalmacije.