Ars Croatica (Hrvatska udruga za zaštitu prava likovnih umjetnika "Ars Croatica", 2015)
Web-stranice udruge osnovane radi kolektivnog ostvarivanja i zaštite prava likovnih umjetnika kao i njihovih nasljednika i drugih nositelja prava, radi promicanja zaštite autorskih prava na likovnim djelima.