6. svjetski festival animiranih filmova Zagreb : U susret 6. svjetskom festivalu animiranih filmova - 1984. (Centar za kulturu i informacije, 1984)
Bijeli plakat sa crvenom trakom na kojoj su bijele siluete snimateljske ekipe..