Varieté prikazuje atrakcioni januarski program : gostuju odlični strani artisti (Varieté, 1954)
Dvije foto scene s dvama portretima i scenom artista na biciklu. Na ostatku plakata tekstualni dio te ukomponirani geomterijski oblici u blijedo ružičastoj boji