Učimo se dobrotvornoj zaštiti tuberkuloznih bolesnika ([s. n.], 1945)
Bijelim obrisnim linijama prikaz medicinske sestre sa oznakom crvenog križa na ruci. U pozadini obris republike Bosne i Hercegovine. Uz naslov istaknut andrijin križ u crvenoj boji