Internationale zagreber messe : Zagreb 12-27. IX 1953., Jugoslawien (Union des fories internationales, 1953)
U gornjoj polovici plakata dominira znak Zagrebačkog velesajma, slovo V istaknuto plavom bojom ukomponirano sa glavom Merkura i natpisom Union des Foires Internationales Međunarodog udruženja sajmova UFI-a.