Oprez! Djeca u prometu - Dragić, Nedeljko (Gradski sekretarijat za unutrašnje poslove; Croatia osiguranje, 1982)
Karikaturalan prikaz djeteta koje lovi leptire dok se je auto nadvio nad njim poput zvijeri.