Izložba partizanski tisak u Nacionalnoj sveučilišnoj biblioteci (Nacionalna i sveučilišna biblioteka; Savez udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata SR Hrvatske, 1982)
Crveni plakat sa prikazom partizana u šumi kraj kolibe.