Sreča v zelenju in cvetju vključujmo se v intenzivnejše pridelovanje hrane Muta, 1.-5 september 1982 - Draušbaher, Harald; Klun, Dušan (1982)
Fotografija rastvorene konzerve na vrtnoj zemlji iz koje raste cvijet.