Carcinoma recti i njegova abdomino-vaginalna operacija - Florschütz, Vatroslav ([s. n.], 1934)
Predavanje održano na sjednici zagreb. sekcije Jugoslavenskog društva za operativ. medicinu dne 11. siječnja 1934.