10. Sejem opreme in sredstev civilne zaštite : Kranj, 1. - 5. 6. '82 (Poslovno prireditveni centar gorenjski sejem Kranj, 1982)
Narančasto-crvena kombinacija u oblikovanju ruba plakata i brojke deset. Brojka deset unutar nule ima trokut unutar kojeg je petokraka. U podlozi plakata je reproducirana fotografija ljudi sa zastavama.